Despre Mercury360

Mercury360 Communications este una dintre cele mai mari agentii de publicitate din Romania cu o activitate de peste 20 de ani si o deschidere aparte spre proiecte sociale. Crezul nostru este ca Romania si, implicit, noi si brandurile pe care le crestem, putem evolua doar prin munca, expertiza si fapte bune.

Despre Cosanzeana

Cosanzeana este un atelier social cu sediul in Aninoasa, Dambovita, care produce si vinde seturi creative de cusut pe lemn.

Ideea de produs ii apartine Laurei Leonte, fost copywriter, care a lasat Word-ul si PPT-ul pentru un gravor laser si un aparat de slefuit. Inspirata de fiica ei care ar fi vrut sa coasa pe etamina, dar nu reusea la cei 3 ani ai sai, Laura s-a gandit la un suport mai usor de controlat - lemnul.
A creat seturi care au inauntru tot ce ai nevoie ca sa iti faci in timp scurt un accesoriu sau obiect de decor prin care sa iti manifesti creativitatea.
Misiunea Cosanzenei este una ambitioasa - sa ii inspire pe oamenii de la oras sa redescopere lucrul cu mainile. Pentru ca din ce in ce mai multi ne folosim mainile doar ca sa butonam si sa scrolam, chiar daca asta nu ne face neaparat mai fericiti.

Despre Asociatia Inima Copiilor

Suntem o asociatie non-guvernamentala si non-profit care exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei) din 2006. Pana acum:

Politica de confidentialitate

Identitatea operatorului de date
Datele completate in acest formular sunt prelucrate Asociația "Inima Copiilor", str. Campului, 19 bis, Campina / Prahova, Romania, Cod postal: 105600, Telefon: +40 244 332 234, e-mail: office@inimacopiilor.ro

Scopul prelucrarii
Datele colectate de acest site sunt prelucrate in urmatoarele scopuri:

  • Scopul inregistrarii si gestionarii achizitiilor si livrarii produselor achizitionate prin intermediul site-ului.
  • Scop de comunicare ulterioara prin e-mail, din partea Asociatiei Inima Copiilor si din partea societatii Cufarul Cosanzenei SRL-D

Temeiul juridic

  • Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului pentru scopul gestionarii comenzilor se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri in vederea incheierii unui contract.
  • Pentru scopul de comunicare ulterioara, temeiul juridic este Art. 6, lit.a – consimtamantul persoanei vizate.

Datele prelucrate

  • Pentru scopul de gestionare a comenzilor, categoriile de date pe care le prelucram sunt datele de identificare, contact si livrare - numele, prenumele, data nasterii, telefon, e-mail, adresa de livrare - , datele de facturare (nume, prenume, adresa), precum si datele colectate automat de website (IP si detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul - detalii in Politica de Cookies).
  • Pentru scopul de comunicare ulterioara, datele gestionate sunt numele, prenumele, adresa de e-mail

Perioada prelucrarii

  • Pentru scopul de gestionare a comenzilor, datele completate in formularul de contact vor fi prelucrate pe parcursul perioadei procesarii comenzii si vor fi stocate pentru o perioada de 10 ani de la data livrarii, in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale impuse de codul fiscal in vigoare. Dupa aceasta perioada, datele vor fi sterse.
  • Pentru scopul de comunicare ulterioara, datele sunt prelucrate pentru o perioada de maxim 3 ani. Daca, in aceasta perioada, consimtamantul pentru acest scop nu este reconfirmat, datele vor fi sterse.

Modul de prelucrare

  • Pentru scopul de gestionare a comenzilor, datele sunt extrase si utilizate pentru pregatirea documentelor de facturare si de livrare, detaliile de livrare sunt incarcate in aplicatia de curier pentru etichetare si livrare, datele de facturare sunt introduse in sistemul nostru de gestiune pentru emiterea facturii si trimiterea ei catre cumparator, prin e-mail. Datele tale nu vor fi utilizate in niciun alt scop. Datele tale nu fac obiectul niciunei decizii bazate exclusiv pe prelucrari automate, care sa produca efecte juridice sau alt impact similar.
  • Pentru scopul de comunicare ulterioara, datele sunt extrase periodic si utilizate petru expedierea de mesaje prin e-mail, in legatura cu noutatile activitatii Asociatiei Inima Copiilor, respectiv in legatura cu produsele si ofertele de pe site-ul cosanzeana.ro

Confidentialitate
Datele tale sunt prelucrate si stocate in conditii de siguranta, conform normelor legale in vigoare. Datele tale sunt dezvaluite catre imputernicitii implicati in livrarea produselor si serviciilor contractate: Mercury360 Communications SRL (CIF 11295365) - dezvoltatorul site-ului, CUF?RUL COSZENEI SRL-D (CIF 36250148) - producator, Ines Group SRL (CIF 4021138) - furnizor de servicii de internet si gestiune date, MobilPay – servicii de plati online si FAN Curier (CIF 13838336) livrarea produselor. De asemenea, datele tale vor fi dezvaluite catre ANAF, in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale ale Operatorului. Datele tale nu vor fi dezvaluite catre alti terti si nu vor fi transferate in strainatate.

Drepturile tale
In perioada in care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrarii si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricand sa retragi consimtamantul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalitati de exercitare a drepturilor
Pentru orice solicitare legata de datele tale personale, in procesul de exercitare a drepturilor mentionate in capitolul anterior, poti contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresa: office@inimacopiilor.ro