Despre Mercury360

Mercury360 Communications este una dintre cele mai mari agentii de publicitate din Romania cu o activitate de peste 20 de ani si o deschidere aparte spre proiecte sociale. Crezul nostru este ca Romania si, implicit, noi si brandurile pe care le crestem, putem evolua doar prin munca, expertiza si fapte bune.

Despre Cosanzeana

Cosanzeana este un atelier social cu sediul in Aninoasa, Dambovita, care produce si vinde seturi creative de cusut pe lemn.

Ideea de produs ii apartine Laurei Leonte, fost copywriter, care a lasat Word-ul si PPT-ul pentru un gravor laser si un aparat de slefuit. Inspirata de fiica ei care ar fi vrut sa coasa pe etamina, dar nu reusea la cei 3 ani ai sai, Laura s-a gandit la un suport mai usor de controlat - lemnul.
A creat seturi care au inauntru tot ce ai nevoie ca sa iti faci in timp scurt un accesoriu sau obiect de decor prin care sa iti manifesti creativitatea.
Misiunea Cosanzenei este una ambitioasa - sa ii inspire pe oamenii de la oras sa redescopere lucrul cu mainile. Pentru ca din ce in ce mai multi ne folosim mainile doar ca sa butonam si sa scrolam, chiar daca asta nu ne face neaparat mai fericiti.

Despre Asociatia Inima Copiilor

Suntem o asociatie non-guvernamentala si non-profit care exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei) din 2006. Pana acum:

Situatia actuala

Diferenta dintre numarul operatiilor necesare si al celor care pot fi facute in tara este enorma.

1 din 200 de copii romani se naste cu o malformatie cardiaca. In total, necesarul anual de operatii ajunge la aproximativ 1.500 (pentru cei nou diagnosticati si cei mai mari, cu malformatii necorectate la timp).

In Romania, in centrele existente (Targu Mures, Cluj, Iasi si Bucuresti), se pot face in jur de 500 de operatii anual. Din necesarul de 1.500.

Pentru ca lista de asteptare in tara e prea lunga, alti 200 de copii sunt trimisi in strainatate, din bugetul statului (prin Formularul E112). Se rezolva astfel doar cateva cazuri punctuale, cu bugete care, daca ar fi investite in centre locale, ar putea ajuta mult mai multi copii.

Insa alte sute de copii ajung condamnati sa ramana pe lista de asteptare. Pentru ei, ne mobilizam.