Despre Mercury360

Mercury360 Communications este una dintre cele mai mari agentii de publicitate din Romania cu o activitate de peste 20 de ani si o deschidere aparte spre proiecte sociale. Crezul nostru este ca Romania si, implicit, noi si brandurile pe care le crestem, putem evolua doar prin munca, expertiza si fapte bune.

Despre Cosanzeana

Cosanzeana este un atelier social cu sediul in Aninoasa, Dambovita, care produce si vinde seturi creative de cusut pe lemn.

Ideea de produs ii apartine Laurei Leonte, fost copywriter, care a lasat Word-ul si PPT-ul pentru un gravor laser si un aparat de slefuit. Inspirata de fiica ei care ar fi vrut sa coasa pe etamina, dar nu reusea la cei 3 ani ai sai, Laura s-a gandit la un suport mai usor de controlat - lemnul.
A creat seturi care au inauntru tot ce ai nevoie ca sa iti faci in timp scurt un accesoriu sau obiect de decor prin care sa iti manifesti creativitatea.
Misiunea Cosanzenei este una ambitioasa - sa ii inspire pe oamenii de la oras sa redescopere lucrul cu mainile. Pentru ca din ce in ce mai multi ne folosim mainile doar ca sa butonam si sa scrolam, chiar daca asta nu ne face neaparat mai fericiti.

Despre Asociatia Inima Copiilor

Suntem o asociatie non-guvernamentala si non-profit care exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei) din 2006. Pana acum:

Solutia noastra

Cu ajutorul donatiilor, se organizeaza misiuni medicale in care doctori straini cu experienta vin sa ajute in centrul de la Marie Curie. Pe de o parte sunt operati si salvati copiii care au nevoie de ajutor acum, iar pe de alta parte, sunt pregatiti medicii si asistentele din centru pentru ca intr-un viitor cat mai apropiat sa poata lucra independent.

Asociatia Inima Copiilor sustine aceste misiuni impreuna cu Ministerul Sanatatii, Clinica San Donato din Milano si Asociatia Bambini Cardiopatici nel Mondo. Chiar daca medicii straini opereaza pro bono, ne luptam sa acoperim costurile auxiliare:

  • Completam cheltuielile cu cazarea si masa echipei
  • Cumparam bilete de avion
  • Platim pentru consumabile medicale sau dispozitive atunci cand Spitalul nu le poate asigura
  • Sustinem deplasarea echipelor si la Cluj sau Iasi atunci cand misiunile includ si aceste orase
  • Sustinem deplasarea in strainatate a medicilor si asistentilor romani care participa la traininguri


In 2017, aceste misiuni au salvat 170 de copii. In 2018, cu ajutorul tau, ne dorim sa avem mult mai multi copii salvati si o echipa romaneasca mai bine pregatita si mai independenta.